3 brands = Samme design?

New in: Split Mirror + VIND guldbestik fra ILVA

Indlægget er sponsoreret af ILVA

Wuhuuu! Humøret er højt her til morgen, fordi det gudesmukke Split Mirror fra ILVA (som forudset) er blevet mit! I dette indlæg oddsede jeg endda på, hvor længe der ville gå, før det hang i mit hjem – og timingen var ikke meget gal. Nogle gange føler jeg mig fristet til at sammenligne interiørkøb med valg af en kæreste. Hvis du er forelsket fra start, vil du højest sandsynligt også forblive glad for din investering – Og det var tilfældet for mig med Split Mirror. Forelsket fra start.

image1(12)image2(8)Indtil min stue er blevet tapetseret, hænger spejlet midlertidigt på min overfyldte hyldevæg i soveværelset, som jeg i øvrigt elsker. Stuen kommer til at være inspireret af forskellige artpieces, som skal gøre rummet indbydende og spændende at befinde sig i. Altid noget nyt at studere. Split Mirror vil passe perfekt ind i de rammer, er jeg overbevist om. Kan faktisk overhovedet ikke vente med at vise jer det endelige resultat.

Nedenfor har jeg udplukket nogle ting fra ILVA, som jeg forsat er varm på. Lake skænken (Nr. 7) er nedsat med 1700 kr., hvilket er en ret god scoring, hvis man står og mangler en skænk. Det gør jeg f.eks. 😀 Og så kan jeg ikke lade være med at savle over gulvtæppet, som jo er lidt af en sild! 😀

Untitled-4Mørkebrun sækkestol / 2. Split mirror – gunmetal / 3. Sofabord / 4. Plaid / 5. Sort bordlampe / 6. Sengetøj / 7. Lake skænk / 8. Linden duftlys / 9. Gulvtæppe

Untitled-5Den her konkurrence har jeg virkelig glædet mig til at tippe jer om! Jeg er faktisk ret ærgerlig over, at jeg ikke selv kan deltage, haha 😀 I samarbejde med ILVA har jeg fået lov til at udlodde 6 stk guldskeer, 6 stk guldknive og 6 stk guldgafler til en heldig vinder. For at deltage skal i blot finde en ting fra ILVA’s webshop, som i godt kunne tænke jer, og indsætte link i kommentarfeltet. Vinderen trækkes d. 17. maj, så der er lige lidt tid at løbe på 🙂

TIP: I kan med fordel tilmelde jer ILVA‘s nyhedsbrev, så i kan holde jer opdateret på spændende nyheder og ikke gå glip af gode tilbud!

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

179 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 brands = Samme design?