GUIDE: 48 timer i Budapest

FromHelena: Nyt dansk designbrand + GIVE AWAY

Sponsoreret indlæg

DSC_0298 copyDSC_0275 copy

Hvis jeg skulle udpege nogle ting til boligen, som jeg forbinder med danskhed, så er det trædyr. Mange af os samler endda på dem, og anser dem for at tilføje et livligt og humoristisk glimt i vores indretning. For nyligt opdagede jeg FromHELENA, som er et nyt dansk designbrand, der er tro mod de skandinaviske designtraditioner. En del af FromHELENA‘s sortiment består af små nuttede træfigurer, der bestemt er værd at tilføje en eventuel samling. Jeg er særligt pjattet med to af dem, som jeg har været så heldig at få fingrene i. En buttet Mops i røget eg og en Fransk bulldog i lyst egetræ. Så nu har jeg min egen lille hunde-patrulje herhjemme, som Villum i øvrigt ikke kan holde fingrene fra 😀

DSC_0332 copyDSC_0334 copy

Nu er jeg jo ret visuelt visuelt orienteret, hvilket vil sige, at jeg virkelig sætter pris på at modtage et produkt, der er kreativt og lækkert præsenteret, som forstærker min købsoplevelse. Og her blev jeg positivt overrasket, da mine to nye charmetrolde ankom i de fineste kasser, der folder sig ud og centrerer figurerne, så snart låget tages af æsken. Den slags ‘ekstra finish‘ vidner om en ægte pasion for produktet fra designeren Helena From‘s side.

DSC_0345 copy

Mine to nye hunde er en del af serien: WOODEN PETS, som består af håndlavede kæledyr skabt af naturlige materialer som træ og læder. Det sjove ved dyrene er, at hoved og krop er separeret, så man selv kan placere delene i en vinkel, der skaber lige præcis det udtryk, man ønsker. Udover denne serie bør i også se nærmere på ZOO OF WOOD, som fremgår i navnet, er en serie af trædyr man kan finde i zoologisk have. Serien består af nedenstående dyr i henholdsvis Hr. & Fru udgaver: Flodhest, får, armadillo og egern.

Untitled-1Alle trædyr spænder prismæssigt mellem 249-399 kr., hvilket giver de fleste af os mulighed for at følge med. Derudover er de også en oplagt gave-idé til en, der værdsætter dansk design, måske også i anledning af barnedåb eller til nogle med et indre legebarn. I kan se hele FromHELENA‘s sortiment lige HER.

DSC_0330 copy
Slutteligt vil FromHELENA gerne forære to heldige læsere et valgfrit ‘WOODEN PET‘. For at deltage skal i udpege jeres yndlings, indsætte link i kommentarfeltet, og samtidig angive, hvor i jeres hjem, det ville pynte 🙂 Find jeres favorit WOODEN PET lige HER. Om præcis en uge trækker jeg to tilfældige vindere 🙂 Held og lykke!

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

76 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: 48 timer i Budapest