FromHelena: Nyt dansk designbrand + GIVE AWAY

NEW LOVE: Japansk sengestel

Karup-Japan-seng-Natur-KA00186_1Karup-Japanseng-140x200-Natur-KA00186_1

I over et år har jeg ugentligt scannet nettet for smukke, minimalistiske og lave sengestel, der kan løfte min (ret dyre) madras fra gulvet. Og lige her til morgen snubler jeg så over disse ovenstående japansk-inspirerede sengestel fra danske Karup. De fås i tre forskellige varianter: Sort (2492 kr.) Natur (2100 kr.) og Honey (2492 kr). Samtidig kan jeg ikke lade være med at fryde mig over, at man lige kan få støvsugeren let og elegant ind under den. 🙂 Alle tre sengestel matcher en madras med målene: 140×200 cm. Heldigt, for det er lige netop sådan en størrelse, jeg har.

Jeg ender nok med at vælge et sort stel, da mit gulv er lidt gulligt (desværre!), så sengestellet ikke går i et med gulvet. Kan i lige forestille jer stellet med fine hængeplanter over, og en masse bløde puder? Jeg har hjerter i øjnene lige nu! 😀 Sidst men ikke mindst synes jeg rammen omkring madrassen er genial. Lige nøjagtigt plads til et vækkeur, mobil og en kop kaffe! For hvem får øjne, før den er slugt? 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FromHelena: Nyt dansk designbrand + GIVE AWAY