TEST: Er du en praktisk eller visuel indretter?

Post Collective: Art prints of Instagram

Indeholder reklame

Det her initiativ er jeg fuldstændig oppe at køre over! I har garanteret lagt mærke til, hvordan visse instagrammere bare formår at tage de mest fantastiske billeder, hvor både lys, kontrast og vinkel er nøje gennemtænkt? Den type profiler, der hæver sig over almindelige hverdagsbilleder og i stedet leverer små kunstkvadrater. Post Collective har samlet nogle af de mest ‘likede‘ billeder på Instagram og trykker dem på lækkert plakatpapir i høj opløsning, så vi alle har mulighed for at nyde godt af Instagram’s foto-talenter.

Post Collective har mange plakater, jeg snildt kunne have hængende i mit hjem, men særligt et billede, slog benene væk under mig ved blot et enkelt øjekast. Motivet hedder Roos, og det er i mine øjne magisk! Jeg er vild med den dybe vintagerøde farve, der på en måde understreger og komplimenterer kvindens seksuelle frigørelse. Ja, i kender mig efterhånden, jeg har meget svært ved ikke at tolke på, hvad jeg ser 😉 Indtil jeg er færdig med at tapetsere i stuen, hænger Roos i mit soveværelse.

DSC_0369 copyDSC_0366 copyDSC_0370 copyDSC_0368 copy

Roos er taget af instagrammeren: @sanjamarusic og fås i mange forskellige størrelser – med eller uden ramme (sort, hvid og natur). Ens for alle plakater er, at de trykkes i kvadrater, præcis som de vises på Instagram. Post Collective skifter hele tiden ud i deres sortiment, så der hele tiden er nye spændende motiver, man kan få fingrene i. Samtidig er det lidt lækkert, at alle tryk kun har en vis løbetid, så der er noget unikt over dem.

Under: Themes, kan i se hvilke ‘kategorier’, der findes på Post Collective. Jeg vil dog anbefale jer at browse igennem alle art prints (HER), da det er lettere at danne sig et overblik over sortimentet på den måde. Nedenfor har samlet et lille udpluk til jer. Synes det er så spændende at bladre igennem så mange fantastiske billeder, jeg aldrig har set før! 😀

Untitled-4Alle ovenstående prints kan i finde på Post Collective. Til sidst har jeg fået lov til at dele en lille rabatkode med jer – eller nærmere til de ti hurtigste læsere, der bestiller en plakat. Med koden: RUSTYHOME får i 10€ i rabat.

Gift Card Digital - RUSTYHOMEFind jeres favorit plakat lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Er du en praktisk eller visuel indretter?