Post Collective: Art prints of Instagram

Forårsklar: Nye sko og trenchcoat + Mine boligfavoritter fra Ellos

Indlægget er sponsoreret af Ellos

DSC_0394 copy

Jeg er efterhånden blevet imponerende dygtig til at forkæle mig selv, og dermed ikke altid kun mit hjem. En dejlig følelse, må jeg indrømme. Alle der kender mig ved, at det i årevis ikke har kunnet rage mig mindre, hvad jeg havde på. Og nu hvor jeg så småt er ved at udvide min garderobe, går det op for mig, hvor begrænset den var førhen. Sorte bukser, sorte bluser, så er den ligesom beskrevet. Det samme var tilfældet med fodtøj, basic footwear. Pudsigt, imens jeg sidder og taster løs på tasteturet, går det op for mig, at jeg har været totalt anonym.

Men det mønster er jeg så småt ved at få brudt med. En anden ting, jeg også øver mig i, er at udvide min skohorisont fra mine højtelskede Dr. Martens støvler. Og nu hvor foråret (forhåbentligt) er på vej, duer det jo ikke at traske rundt i dem hver eneste dag. (Selvom det ville passe mig glimrende). Derfor har jeg fundet mig et par nye Collector sko fra Ellos, som er bedre egnet til forår/sommer. Vild med dem! 😀

DSC_0404 copyDSC_0403 copyDSC_0406 copy

Umiddelbart kan det godt ligne, at skoene er sorte og hvide, men de er faktisk marineblå og hvide – hvilket er endnu bedre. Ikke mere sort til min garderobe! 😀 Og nu hvor vi taler om farven blå, så fik jeg også scoret mig en splinter ny trenchcoat i ruskindslook, som bliver helt perfekt her til foråret, hvis den årstid altså har tænkt sig at dukke op i år 😉 Jeg har lige hængt den op på væggen, så alle folder lige kan ligge sig pænt igen efter forsendelsen.

DSC_0397 copyDSC_0399 copy

Desuden er det (urimeligt flotte) tøjstativ faktisk også fra Ellos. Det er helt genialt til hjørner, fordi benene samler sig i en trekant på gulvet. Prisen er også ret tilfredsstillende, da det kun koster 499 kr. Tapetet  er også fra Ellos. Det passede nemlig genialt til mit soveværelse, fordi det er forholdsvist afdæmpet, modsat resten af rummet 😀

Jeg har udplukket nogle af mine nuværende boligfavoritter fra Ellos nedenfor. Særligt det lyseblå sengetøj i hør og puden fra DAY Home har jeg savlet over sååååå længe! Må simpelthen snart få det købt, så jeg kan få min sindsro tilbage igen 😉 Stigen synes jeg også er underskøn, særligt til badeværelset – hvor man både kan hænge føntørrer, glattejern og håndklæder på den.

Untitled-21. Tøjstige / 2. Spejl / 3. Pude Day Home / 4. Sengetøj i hør / 5. Plaid / 6. Lampefod / 7. Mint gulvtæppe

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post Collective: Art prints of Instagram