Vinder af valgfrit brusesystem fra Grohe

Smukke farver til væggene

Hej kære rødder, jeg beklager stilheden på bloggen den sidste uges tid. Jeg er i fuld gang med at renovere stuen. Herunder fjerne gammelt (og ækelt) savsmuldstapet, male loft og paneler – og senere i dag går jeg i gang med at hænge det nye tapet op 🙂 Jeg glæder mig utrolig meget til at vise jer det. Mind mig i øvrigt lige om at min næste kæreste (helst) skal være håndværker – for denne form for renovering magter jeg på ingen måde igen! For et par dage siden, blev jeg også færdig med entreen! Langt om længe. Så nu er jeg næsten oppe på 5 dage i streg med en ømhed i min krop, der slet ikke kan beskrives. 😀 Det positive er dog, at jeg sover som en meget mæt baby om natten.

Nu ved i jo nok udmærket godt, at jeg er aldeles nede med tapeter for tiden, og maling kunne i princippet ikke rage mig mindre, men på trods af det, har jeg alligevel fundet 4 lækre farver til jer.

Untitled-1Dette billede er fra @marie_studiorov‘s butik, farven på væggen er fra Silvans: domestic eco serie og hedder Palermo 4D. Den er jo helt fantastisk i samspil med grønne planter og marrokanske tæpper.

Heart-of-the-Home-by-Gisbert-Poeppler-Yellowtrace1Kredit: Camillestyles

Okay! Skynd jer at se bort fra gulvtæppet – men overvej lige farvekombinationen på køkkenskabene og væggen? Er den ikke gudesmuk?

Tali-Roth-Apartment-Homepolish-19-600x899Kilde: Design_milk

Åhh! Suk, suk, suk! Er vi enige om, at den her farve er lidt mørkeblå/gråsort i det? Om ikke andet er den helt fantastisk i samspil med den lyserøde detalje i form af hatten.

aHR0cCUzQSUyRiUyRjEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLXJ0cmNjTzdzVmZnJTJGVkg0TnVZcVdHMUklMkZBQUFBQUFBQUhJQSUyRnctNFhncGJRZFZrJTJGczE2MDAlMkZncmVlbi5qcGc=Kilde: Bloglovin

Den her grønne farve har en helt særlig varme i sig, som jeg synes udstråler ro og velbehag. Faktisk, er jeg helt vild med den! Hvilken farve er jeres favorit?

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

2 kommentarer

 • Anna-Emilie

  Hej,
  Jeg er vild med den mørkeblå/grå farve. Har du navnet/farvekoden på den?
  Faktisk ligger jeg inde med Domestic Eco Napoli 4D og kan ikke umiddelbart se forskel på den og den du kalder Palermo 4D. Har de skiftet navn mon?

  Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yndlingsfarve: Palermo 4D
  (domestic eco)
  Man bør vide hvordan og hvor den skal bruges, men lækker er den. Kan sagtens forestille den farve i kombination med diverse interiør af orientalsk afstamning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af valgfrit brusesystem fra Grohe