Smukke farver til væggene

Til dato den bedste fugtcreme til ansigtet!

Indlægget er sponsoreret af Clinique

DSC_0472 copy

Velvidende om at jeg ikke driver en skønhedsblog, tillader jeg mig alligevel at sprede min oprigtige begejstring for denne Moisture Surge Intens ansigtscreme fra Clinique! Den loyale læser vil vide, at jeg indtil for ca. 8 måneder siden har negligeret mig selv fuldkomment i ca 7-8 år. Når jeg forsøger at komme årsagen nærmere, dukker en ret indlysende tendens op: Jeg følte ikke, at jeg fortjente det. Og det er noget fis! Selvfølgelig fortjener man at passe og pleje sig selv og sin hud. Desuden blusser selvværdet op, når man føler sig velplejet.

Mit største problem med min hud i ansigtet er tørhed. Vi snakker ikke sæsonpræget hud – men i stedet hvad der minder om Sahara ørkenen 365 dage om året. Jeg overdriver ikke. Min hud skaller simpelthen, og det sås tydeligt igennem min make-up, som jeg ellers fjerner, inden jeg går i seng. (6 ud af 10 gange vel at mærke). Jeg har forsøgt mig med diverse ansigtscremer, og allerede sekundet efter, jeg får smurt mit ansigt godt ind med fugt, har min hud suget hver eneste spor af fugt til sig, og efterlades igen knastør. Lettere frustrerende skulle jeg hilse at sige!

DSC_0469 copy

De sidste par uger har jeg testet ansigtscremen: Moisture Surge Intense fra Clinique, der henvender sig til meget tør hud. Til dato den mest effektive fugtcreme, jeg har prøvet. Ikke nok med at Moisture Surge Intense holder huden fugtig og lækker i op til 24 timer, så er konsistensen let, luftig og 100% uparfumeret – modsat mange andre fedtede cremer mod tør hud. Cremen er allergitestet og udviklet af hudlæger, hvilket siger en del om kvalitetsniveauet. Meget varme anbefalinger fra mig! Desuden har jeg fået bekæmpet mit problem med at min hud, der skaller af, hvilket også har aflastet mine make-up problematikker. Generelt ser jeg langt mere frisk og veloplagt ud. Også på billeder – meget vigtigt 😀

DSC_0483 copy

Nu er jeg jo en tøffelhelt, når det handler om smukke ting/produkter, dette gælder også skønhedsprodukter! Mere eller mindre alt i mit hjem får kun lov til at stå fremme, hvis det forkæler mit øje – ellers ryger de i opbevaringskasser og gemmes væk i skabene. (Jeg ved mange af jer kan relatere). Moisture Surge Intense fra Clinique matcher mine rammer helt forrygende – og særligt efter at mine accessories på badeværelset er blevet lyserøde, og at jeg generelt har fået et godt øje til en mere feminin indretning, blender ansigtscremen smukt ind i dens omgivelser. Er jeg den eneste, der gør mig den slags overvejelser? 🙂

DSC_0479 copy

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

  • Fatus

    Jeg har præcis samme problem og jeg har også sværget til den her creme det sidste halve år🙌🏻😃

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke farver til væggene