Til dato den bedste fugtcreme til ansigtet!

Lige bestilt: Mere kunst til stuen!

Åh, hvor jeg dog bare ELSKER Pinterest nogle gange! Hver aften inden jeg skal sove, ligger jeg og nørder rundt derinde under søgnigen: ‘Photography Art‘, da jeg mangler et motiv til en væg i stuen. Jeg har nemlig lige opdaget IXXI, som er en webshop, der trykker billeder/motiver i forskellige formater, der sammensættes af små kvadrater. IXXI tilbyder en lang række motiver, man kan vælge i mellem – men man har selvfølgelig også mulighed for at få trykt sine egne billeder, eller nogle motiver man længe har savlet over.

I forgårs blev jeg blown away over en foto-serie: Dandelion af Isabelle Chapuis og Duy Anh Nhan Duc. ‘Blown away’ er måske endda en underdrivelse, jeg kunne have hvert eneste portræt hængende i mit hjem! Jeg har forsøgt at finde ud af, om de kunne købes i plakatform, men uden held – så nu tager jeg andre metoder i brug 😀 Nedenfor kan se nogle af fotografierne fra serien. Er jeg den eneste, der har hjerter i øjnene?

Dandelion-Isabelle-Chapuis_02Dandelion-Isabelle-Chapuis_01Dandelion-Isabelle-Chapuis_03Dandelion-Isabelle-Chapuis_04Dandelion-Isabelle-Chapuis_05Dandelion-Isabelle-Chapuis_07Dandelion-Isabelle-Chapuis_06Kilde: Ignant

Kan i gætte hvilket motiv, jeg har valgt at få forstørret op og trykt i kvadrater fra IXXI? Det første! 😀 Og jeg kan slet ikke vente med at vise jer det! Men jeg må indrømme, at jeg er nødt til at få trykt et mere. Resultatet kommer til at se således ud i målene: 80 x 140 cm.

unnamed

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

1 kommentar

  • K

    Jeg kan ikke lade hver med at tænke “Der gror en stor svamp på hendes bagdel, og den ser ud til at sprede sig!!!”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dato den bedste fugtcreme til ansigtet!