Lige bestilt: Mere kunst til stuen!

Smukke spiseborde + Vinder af guldbestik fra ILVA

Indlægget er sponsoreret af ILVA

Det er lige gået op for mig, at jeg stort set aldrig har blogget om spiseborde? Hvordan i al verden kan jeg have misset så central en del af køkkenet/spisestuen? Det er jeg nødt til at kompensere for omgående – Og nu hvor jeg den seneste tid har forsøgt at zoome ind på ILVA som et bolighus i en super spændende udvikling, så vil jeg servere 9 af mine yndlings spiseborde derfra.

Untitled-11. Cover spisebord / 2. Atlas spisebord / 3. Float spisebord / 4. Newark spisebord / 5. Beatnik spisebord / 6. Trend 7-H spisebord / 7. EIK spisebord / 8. Together Air spisebord / 9. Woodwork

Hvis jeg skulle udpege mine to favoritter ud af alle 9 eksempler fra ILVA, ville jeg vælge nr. 1 eller nr. 6. Cover spisebordet passer perfekt ind i et hjem med en forkærlighed for dansk design og en stor bevidsthed om kvalitet. Derudover kan jeg stort set ikke udpege nogle stole, som spisebordet ikke ville matche, hvilket er utrolig vigtigt for sådan en som jeg, der meget ofte skifter møbler ud. Trend 7-H spisebordet er også et af mine foretrukne valg, særligt fordi jeg har et lille køkken med begrænset plads. Et rundt spisebord vil resultere i en masse luft om sig og dermed skabe en illusion om at rummet er større. Desuden er jeg meget stor fan af at møbler står selvstændigt i rummet, og ikke bliver parkeret op ad en væg, hvilket et rundt bord forhindrer. Hvilket et ville i vælge?

DSC_0116 copy

Personligt er jeg blevet en ret stor fan af ILVA på det seneste! Måske i kan huske, at jeg for nyligt trådte ind i de voksenes rækker, da jeg besluttede mig for at “så et stel”? Stellet hedder Nordic Sea og findes i både blå og grålige nuancer – og endnu bedre så er det budgetvenligt! Som et lille suplement til stellet fandt jeg også disse smukke Smoke glas, der passer perfekt til. I kan læse indlægget og se flere billeder HER.

image2(8)

Derudover fik jeg også fingrene i et overdrevet sejt Split Mirrror fra ILVA. Jeg har efterhånden erkendt, at jeg har en fetish for spejle. Vidste i øvrigt godt, at spejle anbefales til små lejligheder/rum, da det genspejler det og dermed får rummet til at synes større. Det trick benytter jeg mig flittigt af herhjemme. I kan finde indlægget lige HER.

Og nu til det, mange af jer har ventet på: Vinderen af guldbestik fra ILVA. Hold op i er mange, der har deltaget i den her konkurrence, og det forstår man jo godt! 😀 Men desværre kan jeg kun udpege 1 tilfældig vinder – og i denne omgang er vinderen:

Mai: maiodgaard@gmail.com

Et stort og jublende tillykke, jeg sender dig en mail med det samme :)! Husk i øvrigt at tilmelde jer ILVA’s nyhedsbrev, hvor i vil blive informeret om spændende nyheder, udsalg og tilbud – som man næppe vil gå glip af.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige bestilt: Mere kunst til stuen!