TIP: Store og billige Monstera planter i Aarhus!

Nyt hør-sengetøj + 40% på Ellos!

Indlægget er sponsoreret af Ellos

DSC_0598 copyDSC_0596 copy

Hvis i bare vidste, hvor længe jeg har ønsket mig dette luksus sengetøj i vasket hør fra Ellos. Mit barometer over materiel lykke blusser glødende rødt lige nu, så intens er tilfredsstillelsen. De sidste par uger har jeg haft nogle ubeskriveligt lange dage med renovering og tusinde af daglige gøremål, så når jeg tager mit aftenbad og kaster mig i dyneparadiset, vil jeg meget gerne falde blødt! Og gerne så dejligt blødt, at jeg ikke nænner at rejse mig igen.

Nu er det jo næppe nogen hemmelighed, at jeg er lidt af et luksus-menneske, hvilket jeg egentligt tit undrer mig over – Eller nej, det er faktisk en lodret løgn! Alle omkring mig undrer sig. For jeg er hverken opvokset i en specielt velhavende familie, eller har været vant til at få, hvad jeg peger på? Og alligevel er jeg tilsyneladende født med en genetisk sammensætning, der hungrer efter luksus og selvforkælelse. Ind i mellem kan selv de mindste ting som dette sengetøj i hør få mig til at føle mig som en prinsesse.

Sengetøjet er lige nu nedsat med 20%Ellos – og fås i to størrelser i farverne: Lys rosa, lysegrå, hvid, lærredsbeige og blåsort, som er de sæt, jeg har valgt. Jeg er ind i mellem ret skod til at få fjernet min make-up om aftenen, så kan man i hvert fald ikke se, hvis jeg lige kommer til at tvære lidt mascara ud på sengetøjet, haha! Det skal jo passe til mine dårlige vaner 😉

DSC_0581 copyDSC_0582 copyDSC_0571 copyDSC_0599 copy

Den smukke Canon Ross bordlampe er også fra Ellos – muligvis en af mine yndlings lamper herhjemme. Jeg er vild med dens fine retrolook, og så minder den ret meget om de lækre Kaiser Idell lamper. Tapetet købte jeg på Ellos tilbage i marts, hvor jeg (langt om længe) besluttede mig for at ændre endevæggens udtryk. God beslutning! Desuden er dette tapet det letteste, jeg til dato har arbejdet med.

Til slut vil jeg lige tippe jer om en mega lækker rabatkode til Ellos på hele 40%! I skal bruge koden: 335728 – som gælder 1 gang pr. kunde. Koden kan ikke kombineres med andre nedsatte varer – og gælder til og med d. 22. maj.  Derudover er næsten alle sengesæt nedsat med 20% lige nu, hvis andre end jeg er nødt til at pifte sengearealet lidt op. 😀 Giv den gas på Ellos.

DSC_0568 copy

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

  • Det er bare SÅ fint det sæt. Har også luret på det er stykke tid 🙂 Du har ikke problemer med bredden på det? Mange almindelige dyner er jo kun 135 cm og de fine sæt på Ellos er 150 cm.
    Mvh Anne Cathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Store og billige Monstera planter i Aarhus!