New in: Spejl fra TinyTiny

En fugtig anbefaling til alle!

Indlægget er sponsoreret af Clinique

DSC_0626 copyMon der findes nogen, der er i tvivl om, at lyserød er gået hen og blevet min yndlingsfarve? 😀 Mit interiør på badeværelset er lyserødt, min sofa er lyserød, mit sengetæppe og tapet i stuen er lyserødt, og min absolutte yndlings fugtcreme til ansigtet fra Clinique er lyserød! Uanset hvor jeg placerer min Moisture Surge, så matcher den sine rammer helt perfekt, så jeg slipper for at gemme cremen væk i kasser. Men nu er det ikke farven alene, der har gjort mig afhængig af den – men derimod dens evne til at bekæmpe meget tør hud på ekstremt kort tid.

DSC_0675 copy

Som jeg beskrev i mit tidligere indlæg om Moisture Surge, så led jeg af ekstremt tør hud. Faktisk ind i mellem så meget, at det var umuligt at ligge make-up, fordi den simpelthen skallede af igen. Og det var bestemt ikke, fordi jeg sparede fugtcremer væk, tværtimod prøvede jeg desperat samtlige mærker, men ingen af dem sejrede i kampen mod min knastørre ørken i ansigtet. Så tilgiv mig for at juble over denne fugtcreme fra Clinique endnu en gang, men den er simpelthen en vinder!

Ud over at nære huden med fugt i op til 24 timer, så er Moisture Surge også allergitestet, 100% uparfumeret og udviklet af hudlæger. F.eks. plejer jeg at smøre cremen ud i ansigtet, inden jeg går i seng – og morgenen efter føles min hud stadig helt blød og lækker. Så jeg vil lige anbefale jer allesammen en sidste gang til at prøve den. 🙂

DSC_0600 copy

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Spejl fra TinyTiny