Nyt hør-sengetøj + 40% på Ellos!

New in: Spejl fra TinyTiny

Indeholder reklame

DSC_0629 copyDSC_0633 copy

Åhh, mit materielle hjerte har det fantastisk her i maj måned, hvor det bliver snotforkælet! Mit seneste kærlighedsfund kom med posten i sidste uge: Et overdrevet smukt facet slebet spejl fra TinyTiny. Hvad siger i så? 😀 Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg er pjattet med spejle og genspejlinger generelt. Både fordi at spejle skaber en illusion om, at et rum er endnu større, end det ser ud. Men især også fordi det bidrager til noget kant i indretningen – specielt hvis de har nogle interessante former som dette geometriske spejl fra TinyTiny.

Spejlet måler 90 cm i højden og 70 cm i bredden. Det seje ved det, er at man kan hænge det på 4 forskellige måder. Hvis man f.eks. har plads i entreen, ville det se hamrende sprødt ud med to spejle, der hænger modsat af hinanden. Eller hvis man savner et nyt (og mere moderne) spejl til badeværelset, er dette et super godt bud.

Jeg har det jo med at forelske mig i nye ting hele tiden, så for mig handler det også om at budgettere mine indkøb. Det gode ved dette spejl, er, at det kun koster 799,- hvilket i mine øjne er ret så billigt for et smadderflot design. Jeg har før set lignende spejle til svimlende priser på 3000 kr. – Så er det altså lidt sjovere at få fingrene i noget lækkert til billige penge, hvis i spørger mig.

TinyTiny er en nyopstartet indkøbs- og designvirksomhed, som både rummer smukt interiør, tøj og accessories til fornuftige priser. Man fornemmer hurtigt, at alle produkter er nøje udvalgt, da sortimentet rummer en rød tråd. I øvrigt er jeg også vild med deres glødepærer og marokkanske tæpper, som jo er noget så moderne i øjeblikket. I kan forresten følge TinyTinyInstagram og Facebook, hvis i ikke vil gå glip af kommende varer.

DSC_0637 copy

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hør-sengetøj + 40% på Ellos!