Et hjørne i stuen er færdigt!

DIY: Paper plants

static1.squarespace.comstatic1.squarespace.com1

Jeg har tidligere på bloggen hyldet papir-dronningen: @corriebethmakes og hendes grønne kreationer, der simpelthen fortjener at blive vist frem på en udstilling. Forleden sad jeg og bladrede igennem hendes seneste skønheder, og jeg blev igen blown away over hendes kreative hjerne! Hun har været så sød at lave en guide på sin blog til ovenstående pileaer, så alle os andre har en chance for at gennemskue processen. I kan finde den lige HER. Nedenfor har jeg samlet nogle af hendes øvrige papir-planter, det er jo helt vanvittigt, så dygtig hun er. 😀

Corrie_Hogg_paper_plant_philodendron_billietiaecorrie_hogg_paper_plant_arrow_leavescordrie_hogg_paper_plant_arrowplantcorrie_hogg_elephant_ear_paperCorrie_Beth_Hogg_paper_plant_oxalisCorrie_Beth_Hogg_paper_plant_polkadot_closecorrie_beth_hogg_paper_plants_begonia_leaves2Corrie_Hogg_paper_plant_pilea_3

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hjørne i stuen er færdigt!