En fugtig anbefaling til alle!

Et hjørne i stuen er færdigt!

Indeholder reklame

DSC_0008 copy

(Beklager den dårlige kvalitet på mit billede, men der kommer ikke så meget lys hen i dette hjørne, så skarpe billeder er en kæmpe udfordring lige her). Det her art-piece har jeg virkelig glædet mig til at modtage med posten! Jeg har ledt i mere end en evighed efter lige præcis det motiv, der passede ind i min vision for stuen – der gerne skulle ende med at være præget af en masse unikke sager. Jeg er fuldstændig med på, at billedet bestemt ikke er for alle. 😀 Nogle har endda ytret, at det ligner en svamp, der vokser rundt om hendes mås. Kunst giver ikke altid mening, men dette billede er utrolig meget mig. Det aller vigtigste for mig i forhold til indretning – er, at jeg er 100% tro mod min stil. Mit hjem skal afspejle mig som person og give mig en følelse af, at jeg hører hjemme.

Jeg søgte specifikt i ugevis efter inspirerende fotokunst, hvor kontraster smelter sammen og skaber en sjælden aura af ro og ynde. Det var præcis disse faktorer, der udløste en forelskelse i Hanna-serien af Ingi Arnason, som er en af mine yndlings fotografer. Måske nogle af jer husker, at jeg fik dette Hanna-motiv trykt på glas i fødselsdagsgave af selveste Arnason? Muligvis den bedste gave, jeg nogensinde har modtaget. Nå, men min pointe er, at denne serie heller ikke er for alle. De fleste der har været på besøg hos mig, synes mine Hanna billeder er creepy, hvor jeg tværtimod synes, de er guddommelige og ekstremt beroligende.

Dandelion-Isabelle-Chapuis_02

Nå, men jeg fandt så endelig en foto-serie, der tog mig med storm: ‘Dandelion‘ af Isabelle Chapuis og Duy Anh Nhan Duc. En fantastisk samling af kontraster, der alle formidler noget blidt og forførende. I kan se flere billeder fra serien lige HER. I forhold til at få det trykt, stødte jeg for nyligt på IXXI design, der forstørrer motiver og trykker dem på kvadrater á 20×20 cm. Kvadraterne sættes sammen af små krydser, og hænges op på væggen med selvklæbende tape, så man slipper for at bore huller.

Jeg har rigtig mange plakater herhjemme, så det var simpelthen alt for spændende at få en anderledes form for kunst op i stuen. Noget, der skilte sig ud fra almindelige plakater. IXXI design tilbyder en hel del motiver, man kan vælge i mellem. F.eks. er jeg helt pjattet med disse blomster-prægede motiver. Man kan også sagtens få trykt sine egne billeder, eller nogle motiver, man måske længe har ønsket sig at have hængende. Derudover kan man også selv vælge målene på sit billede. Mit er trykt i målene: 80×140 cm. Det vigtigste er dog, at man vælger et billede i høj kvalitet, så det ikke bliver helt pixeleret i forstørrelsesprocessen.

DSC_0010 copy

Tapetet hedder ‘Jemma‘ og er fra Retrovilla. Jeg har næsten tapetseret hele stuen med det, modigt – men jeg har ikke det mindste fortrudt! Det er simpelthen så hyggeligt! Jeg har også tapetseret entreen med ‘Edith‘, det får i meget snart at se. Meningen med alt det tapet, er at skabe selvstændige rum med egne sjæle. Den slags mærker man, når man træder ind i et rum – jeg især. Hængepotterne er faktisk bare to vaser fra House Doctor til 80 kr. pr. stk, som jeg har hængt op i to hjemmelavede macrame-plantehængere med lædersnor.

I øvrigt, hvis nogle af jer er på udkig efter forskellige hængeplanter, kan jeg varmt anbefale Blomst // Design på Frederiks allé i Aarhus. Hun har et super godt udvalg! 🙂 Begge mine her på billedet er derinde fra.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

1 kommentar

  • Maria L.

    Hey, hvilken kvalitet kommer billedet i? Er det papir eller hvordan? Det ser meget spændende ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fugtig anbefaling til alle!