Et hjem med lækre elementer

Et tropisk fix i plante-paradis

Åh, jeg føler mig helt renset fra stress og træthed lige nu. I dag besøgte Villum, min mor og jeg Væksthusene i Botanisk Have i Aarhus. Man kan undre sig over, hvorfor jeg først får dette underskønne plante-paradis at se nu, men det var bestemt besøget værd. Hvis man besidder en hvis afhængig og længsel efter det tropiske klima, fuglekvidder, fritflyvende sommerfugle, bananpalmer og kaktus i alle aldre og størrelser, så bør man virkelig træde ind i den isolerede og velholdte jungle!

DSC_0045 copyDSC_0027 copyDSC_0034 copyDSC_0037 copyDSC_0036 copyDSC_0040DSC_0032 copyDSC_0055 copyDSC_0066 copySelv cafeen i væksthuset er vildt hyggelig! Jeg er helt pjattet med indretningen af den!

DSC_0072 copyVæksthusene har åbent fra: Man-fre: 09-16, lør-søn: 11-16 – Gratis adgang.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hjem med lækre elementer