Et tropisk fix i plante-paradis

Kreative stunder med Storytel + 30 dages gratis prøveperiode til jer!

Indlægget er sponsoreret af Storytel

DSC_0141 copy

Et yderst sjældent billede af mig er vel efterhånden på sin plads. Men sandheden er faktisk, at disse omgivelser udgør en rigtig stor del af min hverdag. Jeg bruger typisk mellem 3-6 timer dagligt på kreative projekter. Den sidste måneds tid har jeg haft fornøjelsen af at teste Storytel som en del af mine kreative stunder, og nu kan jeg slet ikke forestille mig at skulle undvære det.

Storytel app’en, som kan hentes i app-store på telefon eller ipad, er dog min favorit, og den jeg anvender i de fleste tilfælde. App’en er super let at anvende og layoutet er både overskueligt og lige til. F.eks. kan du bladre igennem kategorierne og hurtigt finde de lydbøger, der matcher dine interesser. Bedst af alt gemmer den automatisk de bøger, du lytter til, og holder styr på, hvor langt du er nået, så du nemt kan fortsætte afspilningen igen på et andet tidspunkt. Man kan frit lytte til alle de lydbøger, man vil. Og du kan endda downloade op til 5 bøger af gangen til offline brug – dvs. at du kan lytte til dem uden internetadgang.

Nogle af mine yndlingsfunktioner ved Storytel app’en er, at man kan indstille tid for sleep-funktion. Virkelig smart, hvis man ligesom jeg godt kan lide at falde i søvn til noget. Derudover kan du også via funktionen ‘bogmærke’ knytte en eller flere kommentar, som du gerne vil huske. De ting benytter jeg mig flittigt af.

DSC_0157 copyDSC_0160 copy

Nu har jeg nydt godt af Storytel den sidste måneds tid, og jeg har erfaret, at jeg får uhyggeligt meget gavn af at lytte til personlig udviklingsbøger, imens jeg foretager mig noget kreativt. Kreativitet er en direkte billet til afkobling, og når jeg befinder mig i den tilstand, anstrenger jeg mig ikke for at lagre ny viden. Den sætter sig helt automatisk fast i min underbevidsthed.

Jeg har bl.a. lyttet til Mindfullness med henblik på at optimere min nattesøvn, som længe har fungeret super elendigt. Også: ‘Lær at håndtere stress’, ‘Få mere selvværd og bedre relationer‘ og ‘Mindset‘ er blandt mine favoritter hos Storytel. For mig er det næsten som at aflive to fluer med et smæk. Jeg har nøjagtigt den samme tid til at være kreativ og får samtidig en hulens masse redskaber til at forbedre mit selvbillede og tankemønster.

Lige nu lytter jeg til: “Du bliver hvad du tænker“, som er en selvhjælpsbog med fokus på at tage kontrol over vores tankemønstre og lære at styre, hvordan vi ved hjælp af positiv psykologi kan skabe store forandringer i forbindelse med vores livsglæde og selvopfattelse. Jeg er dybt fascineret af, hvordan vi kan forandre vores livsopfattelse udelukkende ved at ændre den måde, vi tænker på.

DSC_0161 copy

Hvis du kunne tænke dig at udforske Storytel gratis i 30 dage: KLIK HER. Rigtig god fornøjelse!

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

  • You get what you pay out for, or, in this scenario, what you don’t spend
    for. Most softwares supply further than 1000 channels in as numerous many languages.
    You don`t have to commit your time standing in extended queues to actually buy the tickets for your would be favored movie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tænkte først sikke en fantastisk nederdel men det er vist dit tæppe du sidder og arbejder på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tropisk fix i plante-paradis