Feng Shui guide: Sådan bør du indrette dit hjem

15% Rabatkode til Just Spotted & Moodings

Som i efterhånden godt ved, så har jeg jo et meget stort materielt behov for kunst og plakater i mit hjem. De bidrager med lige præcis den stemning og de budskaber, man ønsker i et rum. Desuden udgør plakater en let udskiftelig farvetilføjelse, som jeg især har meget svært ved at undvære. Min absolutte yndlings plakat-webshop er Just Spotted. For det første er jeg pjattet med selve webshoppens layout, der gør det let og overskueligt at bladre i sortimentet, men især også grundet det enorme udvalg. Der findes et eller flere motiver for enhver smag. Desuden er Just Spotted altid utrolig hurtig til at lagre nye talenter, så vi som forbrugere slipper for at holde os opdateret alverdens steder.

Det er nok ikke nogen overraskelse, at jeg er trolig fan af Hanna-serien og Paradisco Productions abstrakte univers. Og så er jeg jo åbenlyst tosset med kategorien: Blomster og planter. What’s not to like?

Just Spotted har været så gavmilde at forkæle jer med en rabatkode på 15% – som gælder indtil lørdag d. 11. juni. Koden i skal bruge er: THERUSTYHOME → I kan finde jeres favoritplakater lige HER.

Untitled-3

Casper og Emilie, der står bag Just Spotted ejer også interiør-webshoppen: Moodings. Med disse to webshops kombineret tilbyder de os alle nødvendige fund til boligen. Som en ekstra gavmildhed forærer de også 15% rabat på Moodings med koden: THERUSTYHOME. Her er jeg særligt varm på mærket WOUD, som er et nyt dansk design brand, der bestemt er værd at holde øje med. Rabatkoden gælder til og med lørdag d. 11. juni. I kan finde jeres favoritter lige HER.

Untitled-3

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feng Shui guide: Sådan bør du indrette dit hjem