15% Rabatkode til Just Spotted & Moodings

Inspiration til soveværelset + TIP om sengeaften i ILVA

Indlægget er sponsoreret af ILVA

Som jeres trofaste interiør-serviceinformant, vil jeg tippe jer om, at ILVA afholder sengeaftentorsdag d. 16. juni fra 16-21 og dermed zoomer ind på soveværelset som et prioriteret rum. I, der fast læser med ved hvor højt, jeg elsker og prioriterer mit kære soveværelse. Det har altid været mit yndlingsrum. Jeg er vild med kombinationen af lune farver, grønne planter, masser af spejle og skæve vinkler. Desuden er jeg en af de, der er dybt uenig i følgende argument: “Jeg skal jo bare sove derinde, ingen grund til at prioritere rummet mere end højest nødvendigt”. What?? Bærer man mine briller, handler alt indretning om følelser. Vores indretning påvirker vores følelser – ligesom vores følelser påvirker vores indretning.

Soveværelset er endestationen efter en lang dag, det rum hvor dagens sidste indtryk driver ind gennem huden på os. Hvorfor bør de ikke være dejlige og give os en følelse af velkomst, hygge, varme og velbehag? Derudover er jeg overbevist om, at man sover bedre i et rum, man føler sig godt tilpas i, end det modsatte. Så derfor har jeg samlet nogle af mine favoritter fra ILVA til soveværelset eller til gæsteværelset, hvis man er så privilegeret at have pladsen.

Behøver jeg nævne, hvor fantastisk farvekombinationen mellem nr. 1: Lubi Daybed og nr. 2: Lalu Bordlampe er? I øvrigt er Lalu-lampen nedsat med 600 kr, hvis andre end jeg også savler over den? 😀 Læg også lige mærke til de to overdrevet lækre natborde: 4: Malita og 6: Dolio. Super retroinspirerede og moderne. Jeg er nemlig ikke særlig tiltrukket af firkantede standard borde, de kan godt forekomme lidt kønsløse. Er det bare mig? I ved måske også, at jeg er den største fan af ILVA‘s nye spejle. Heriblandt nr. 5: Split Mirror – kobber, som hænger smukt i mit soveværelse. Jeg burde virkelig også få købt det andet Split Mirror – gunmetal (nr. 3).

Untitled-2

1/ Lubi Daybed 2/ Lalu Bordlampe 3/ Split Mirror – gunmetal 4/ Malita Natbord 5/ Split Mirror – kobber 6/ Dolio Natbord 7/ Stige 8/ Half Moon Bordlampe 9/ Vili Daybed 10/ Alma Sengeramme 11/ Ofelia Plaid

Jeg kan i øvrigt varmt anbefale, at tilmelde jer ILVA’s nyhedsbrev, så i altid vil modtage information om nyheder og udsalgsperioder.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% Rabatkode til Just Spotted & Moodings