15% på alle rammer hos Just Spotted + Vanvittige plakatnyheder!

Jeg er gået amok i boligudsalget på ELLOS!

Indlægget er sponsoreret af Ellos

DSC_0343 copyWuhuuu, endelig er der kæmpe boligudsalg på Ellos igen, hvilket jeg naturligvis har benyttet mig flittigt af. Som i ved, er jeg stadig i gang med at indrette stuen, efter jeg har fået tapetseret (næsten) hele rummet på ny. Jeg har lavet én regel i det rum, som skal tillade alle former, mønstre, farver og designs at forene sig i et unikt samspil. Indtil videre går det ret godt. 😀

DSC_0367 copyJeg mangler stadig utrolig meget i stuen, men jeg fik da lige høstet et nyt pudebetræk med broderet mønster fra Ellos. Den minder lidt om en pude, jeg har ønsket mig fra DAY Home i evigheder, bare til en lidt sjovere pris. Den er i øvrigt nedsat med 20%. Derudover måtte jeg simpelthen eje denne gudesmukke Verona vase, der er nedsat med 50%. Den er så smuk på et glasbord, men kan også sagtens benyttes som gulvvase.

DSC_0357 copyMen det er ikke kun stuen, der er blevet forkælet. Der faldt også lidt nyt af til Villums værelse. Jeg fik fingrene i den fineste tidsskriftsholder til nogle af hans yndlings børnebøger. Sådan en har vi manglet!, da de før bare lå i bunker hist og pist. Den er lige nu nedsat med 30%.

DSC_0390 copyDSC_0393 copyDSC_0400 copySidst men ikke mindst fandt jeg også lidt nyt til badeværelset. Heriblandt disse to laksefarvede håndklæder i det blødeste stof. De købes som et sæt á to stk og er nedsat med 30%. Jeg synes altid, jeg mangler håndklæder? Mon nogle scorer dem i vaskehuset?

DSC_0380 copyDSC_0382 copyJeg var også nødt til at købe endnu et sæt håndklæder i lyserød. Sættet består af 8 dele i forskellige størrelser. De to mindste kan snildt fungere som vaskeklude, eller til fjernelse af make-up. Dem bliver jeg vildt glad for. Sættet er nedsat med 30% og fås i rigtig mange farver.

DSC_0386 copyI kan finde boligudsalget på Ellos lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Marie

  Hvor ser det fint ud. Hvor er kasserne under din søns seng fra? Mangler desperat opbevaring til alt det knap så pæne legetøj;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har skrevet et indlæg om dem tilbage i april, du kan finde indlægget lige her:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville ønske, at jeg kunne ansætte dig til at indrette mit hjem! Jeg er vild med din stil og måden du har indrettet dig på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Neej, hvor er du sød! Det er jo nok ikke en stil for alle, men jeg bliver så glad, når nogen kan lide den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% på alle rammer hos Just Spotted + Vanvittige plakatnyheder!