Derfor bør du have lavendel i soveværelset

Handcut: Nyt kunstprojekt af Emil Thorup

Untitled-4Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har et lille soft spot for Mr. Thorup. Jeg har på fornemmelsen, at alt han fedter med udvikler sig til noget fantastisk – præcist som hans spirende designbrand: Handvärk. I mine øjne besidder han en sjælden evne til at fremprovokere skønhed i selv de mest maskuline og minimalistiske udtryk. Og lige nøjagtigt den egenskab, finder jeg interessant, da den afspejler hans personlighed.

Nu har Emil kastet sig over et nyt spændende kunstprojekt: Handcut, som jeg ved første øjekast forelskede mig i! Nogle af trykkene hos Handcut er som navnet antyder: håndskåret, mens andre er malet eller optræder i et grafisk udtryk. Bestemt et besøg værd. Jeg har naturligvis allerede bestilt de to nedenstående motiver i A3, som skal hænge i min stue. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer det.

Untitled-4Untitled-4

I kan finde ‘Girl with the yellow skirt’ og ‘Girl in the white sweather’ lige HER. Disse to tryk er uden tvivl mine yndlings fra Handcut. De fås i både A4 og A3 til priser vi alle kan have med at gøre.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bør du have lavendel i soveværelset