Handcut: Nyt kunstprojekt af Emil Thorup

Ny ARoS-udstilling: Robert Mapplethorpe – On the Edge

RobertMapplethorpe-SelfPortrait-1980-300dpi-696x697Self Portrait, 1980. Photo by Robert Mapplethorpe.

YES! Mere fotokunst til mit sultne syn! Jeg har lige scannet ARoS’ hjemmeside for nyheder, og faldt glædeligt over en ny fotokunst-udstilling af Robert Mapplethorpe – On the Edge, som netop nu kan betragtes på ARoS i perioden: 17.06. – 30.10. 2016. Udstillingen beskrives således:

“I sommerhalvåret viser ARoS en hed og enestående udstilling med fotografier af den amerikanske fotograf Robert Mapplethorpe (1946-1989). Udstillingen viser portrætter af Mapplethorpe selv, af kendte fra miljøet i New York i 1970’erne og 1980’erne; heriblandt Arnold Schwarzenegger, Andy Warhol og Louise Bourgeois samt rockikonet Patti Smith, Mapplethorpes muse og sjæleven.”

Som en del af udstillingen vises dokumentarfilmen: ”Robert Mapplethorpe – Look at the Pictures” dagligt på ARoS kl. 11, 14 og kl. 19 om onsdagen. Personligt er jeg som regel ligeså nysgerrig på kunstneren selv som på værkerne. Jeg vil helt sikkert lave en anmeldelse af udstillingen til jer snarest. I kan læse mere om ‘On the Edge’ lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Handcut: Nyt kunstprojekt af Emil Thorup