Ny ARoS-udstilling: Robert Mapplethorpe - On the Edge

Mere fotokunst til stuen: Red Hair

DSC_0412 copyDSC_0416 copy

Plakat: Red Hair / Plakat: Hanna 03 / Plakat: Restless Feet / Elkeland: Mirror Mobile / Tapet: ‘Jemma’ – Retrovilla / Plaid: Nordic Tales / Bordeaux pude: Bent Hansen / Sofa: Murphy, Sofakompagniet / Broderet pude

Så begynder det så småt at ligne noget bag sofaen i stuen. Indenfor en uges tid kommer endnu et smukt billede op på væggen med gule nuancer, som jeg viste jer i dette indlæg. Men for nu, er jeg tåbeligt tilfreds med min nye Red Hair plakat og træramme fra Just Spotted! 😀 Plakaten er en del af serien: Selected, Fra CPH STUDIO. Den serie er blandt mine yndlings fotografier fra webshoppen. I øvrigt er der 25% på ALLE plakater fra ‘Paradisco Productions’ hele weekenden. I skal blot bruge koden: PARADISCO25 – I kan finde alle plakaterne lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny ARoS-udstilling: Robert Mapplethorpe - On the Edge