TV: Afhængighed eller nødvendighed?

Ellos nyheder + kæmpe boligudsalg

Untitled-1

 1. Tapet // 2. Forklæde // 3. Ossian bordlampe // 4. Gulvtæppe // 5. Alexis bordlampe // 6. Native sengesæt // 7. Lysestage // 8. Gulvpuff

Det der tapet gør noget for mig!! Jeg går nemlig og overvejer, hvilket tapet jeg vil have i mit kontorområde i soveværelset. Dette kunne godt være en mulighed! Også en fantastisk farve i samspil med alle mine planter derinde. Derudover synes jeg lampe nr. 3 er død charmerende. Jeg er ret pjattet med overdimensionerede skærme 🙂 Slutteligt vil jeg lige tippe jer om, at Ellos har kæmpe boligudsalg til og med onsdag med helt op til 70% – i finder alle udsalgsvarerne lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

2 kommentarer

 • HC

  Hej smukke Julie!
  Den virker ikke 🙁 får beskeden “forkert tilbudskode”
  Knus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej kære HC, åha det er min fejl, eller den kode jeg har modtaget, virker åbenbart ikke :S
   Men på Ellos’ oplyser de selv en kode, der giver 30% rabat på udsalgsprisen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV: Afhængighed eller nødvendighed?