Ellos nyheder + kæmpe boligudsalg

Nye brightspots til stuen fra Nordic Tales

Ahhh, der er ikke meget, der stikker en morgen påbegyndt af fuglekvidder, friskbrygget kaffe og Bonga – Mona Ki Ngi Xica, der spiller stille i baggrunden på computeren. Jeg er i et ualmindeligt forrygende humør her til morgen? – Måske fordi det lykkedes mig at score svimlende 8 timers søvn i nat? Den slags skulle gøre underværker for sjælen, har jeg hørt.

I dag har jeg fornøjelsen af at tapetsere resten af stuen færdig, så jeg kan forsætte indretningen derinde. Og forhåbentligt når jeg også at hænge mine to nye Brigtspots op, som jeg har fundet hos Nordic Tales. Jeg er så pjattet med designet!

spot

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos nyheder + kæmpe boligudsalg