Impulskøbet, jeg aldrig fortryder!

Når man er stole-kræsen

Nogle har svært ved at finde en lampe, der matcher ens stil, andre bruger mere end et år på at udvælge det helt rigtige sofabord. Hos mig er det stole, der skaber problemer. Der findes så få stole, som jeg kan identificere mig med, at det er helt uhyggeligt. Lige for tiden er mit ’sortiment’ så snævert, at jeg kunne samle dem i dette indlæg på ingen tid. Foruroligende ikke? 😀

Untitled-1Vi kommer nok næppe udenom, at disse Thonet stole er mine absolutte yndlings, næst efter Jagtstolen og Den Spanske stol af Børge Mogensen naturligvis. Men det er vidst også en prisklasse de færreste befinder sig i? Tilbage til Thonet – Så er vild med dens romantiske facon. I øvrigt er der lige nu 10% rabat på ’standard’ modellen lige HER.

Untitled-1Hvor Thonet stolene er mere feminine, er denne Afternoon Lounge Chair fra Menu en mere maskulin udgave med det lækreste cognacfarvede læder. Mums – Jeg ku’ den godt!

Muuto_Fiber_chair_s_ivelbase_x(1) copyMuuto_Fiber_chair_s_ivelbase_natur_1(1)Muuto skal bestemt heller ikke undlades i dette indlæg. Denne model hedder: Fiber Armchair og fås i flere forskellige farver. Jeg er faktisk ret varm på den nederste i ‘natur’. Disse stole ville i øvrigt også være fede som spisebordsstole.

fritz_hansen_drop_chair(1) copy‘Dråben’ er klart min favorit stol fra Fritz Hansen. Den har et utroligt charmerende udtryk kombineret med en skulpturel lethed, der falder i god jord hos mig. Jeg ville ønske, man kunne få den i bordeaux, men man må altså nøjes med farven: Burgundy red, hvis andre end jeg også drømmer om sådan en farve 🙂

5d1439f3f9d146f3eb850447056bf6e1 copyDenne Knot Chair i sort med naturfarvet flet på har jeg luret på i et års tid, synes simpelthen den er så lækker! Jeg har virkelig svært ved at vælge i mellem denne og en Thonet stol med armlæn til mit lille kontorområde?

Skærmbillede 2016-07-02 kl. 18.59.42

Slutteligt, vil jeg lige prikke den fiktive julemand lidt i siden med albuen, og vise ham dette artpiece af en bænk fra Fredericia Furniture! Den er så tilpas grim og speciel, at der sker et eller andet magisk med dens udstråling, som jeg meget gerne vil have i mit hjem! På forhånd tak, Julle.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Impulskøbet, jeg aldrig fortryder!