Når man er stole-kræsen

Vinderen af gavekort på 1000 kr. til Just Spotted eller Moodings

Der er visse konkurrencer, jeg ville ønske, at jeg selv kunne deltage i – heriblandt denne! Hvis jeg kunne deltage og vandt, ville jeg bruge gavekortet på Moodings, som et tilskud til denne lækre Magazine Rack fra Foxy Potato. Men nok om min ønskeliste, tiden er inde til at kåre den heldige vinder, som i denne omgang blev:

Christina Hedegaard
christina7392@gmail.com

Kæmpe stort tillykke, Christina! Jeg sender dig en mail med det samme 🙂 Til alle øvrige deltagere har jeg en lille trøstepræmie, da rabatkoden: THERUSTYHOME stadig udløser 15% rabat på både Moodings og Just Spotted!

Untitled-51. Bordlampe // 2. Valmue // 3. Pocket organizer // 4. 15 lemons // 5. Sengetøj // 6. Badesalt // 7. Gulvtæppe // 8. Drumstick // 9. Jewel vase // 10. Spejl // 11. Cactus // 12. Sketchbook // 13. Sidebord //  14. Sennepsgul stol

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er stole-kræsen