This is not a fetish!

Et smugkig på mit kontorområde + nye duftpinde til badeværelset

Indlægget er sponsoreret af Ellos

DSC_0546 copyDet kan næppe forarge nogen, at jeg langsomt udsletter mine hvide vægge, og erstatter dem med farverige mønster-tapeter. For et par uger siden snublede jeg endeligt over dette karrygule tapet fra Ellos, som jeg længe har været på udkig efter. Det tog ikke mange sekunder, før det røg i indkøbskurven. Og i løbet af ganske kort tid blev min ‘kontor-væg’ beriget med en dejlig, lun kulør, der udgør det perfekte match til grønne planter.

Pudsigt nok udnyttede jeg aldrig min gamle kontorplads, der oftest påtog sig rollen som losseplads, hvor jeg kunne parkere diverse papir, garn og værktøj. Ikke ligefrem hensigten med det hjørne. Jeg konstaterede derfor, at syndebukken måtte være den hvide, uinspirerende væg.

DSC_0545 copyDSC_0542 copyMin hvide Canon Ross bordlampe er også blevet en del af det lille kontor-område. Muligvis et af mine bedste køb! Hvis karrygul i øvrigt ikke lige er farven i søger, fås tapetet også i mørkeblå og mellemgrå. Jeg er overbevidst om, at det mellemgrå tapet vil se fantastisk ud i en entré med lyse træfarvede knager 🙂

Og apropos planter, så fik jeg langt om længe fingrene i denne smukke hængepotte i messing. Størrelsen passer perfekt til de fleste hængeplanter, men kan også snildt bruges til almindelige grønskollinger. Må indrømme, at jeg er svært tilfreds med farvekombinationen af: messing, grøn og karrygul.

DSC_0556 copyDSC_0544 copyDSC_0554 copyDSC_0552 copyMin begejstring for badeværelset er også i hopla, efter jeg fik lavet en lille make-over derude. Og nu er det endelig lykkedes mig at finde de helt perfekte duftpinde fra Himla, som spreder en frisk og behagelig aroma. Jeg har valgt duften: ‘Natural linen’. Bedst af alt så er jeg yderst tilfreds med prisen, da mange andre varianter kan koste helt op til 400 kr. De fine laksefarvede håndklæder er fra Ellos og hedder: Joelle. De er lige nu nedsat med 30%. 😀

DSC_0535 copyDSC_0536 copyDSC_0532 copy

Udover mine nye køb, er der stadig flere ting fra Ellos, jeg holder øje med. Bl.a. er jeg pjattet med disse 4 items. Jeg har først lige opdaget, at den populære Canon Ross bordlampe er kommet i sort! 😀

Untitled-2

Gulvtæppe // Spejl // Sennepsgul pude // Canon Ross bordlampe

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is not a fetish!