Art crush situation

20 favoritter til et hjemme-spa!

Indlægget er sponsoreret

Jeg er virkelig begyndt at værdsætte badeværelset som et rum, der skal udnyttes til fulde. Tidligere på måneden foretog jeg mig et genialt køb, nemlig nye duftpinde (nr. 17), og de fortjener en anbefaling ud over alle grænser. Duften spreder sig helt ud i min entré. SÅ lækkert at åbne min hoveddør. Behøver jeg at nævne min begejstring for badeforhænget? 😀 Nej vel? Hvis i leder efter et anderledes et, så bør i læse indlægget: 1000 kunstneriske badeforhæng. Slutteligt er i nødt til lige at se den smukke vægreol (nr. 13). Den passer så perfekt ind i min stue, hvor jeg pt er ret betaget af glas 😀

Untitled-1

  1. Badeforhæng // 2. Håndklædesæt 6 dele // 3. // 4. Toiletbørste // 5. Sæbepumpe // 6. Tandbørste krus // 7. Hawaiian kukui Cream // 8. Meraki salt scrub // 9. Stige // 10. Epilator – hårfjerning // 11. Lilla Echeveria // 12. Sæbesymfoni // 13. Vægreol // 14. Radio // 15. Karry håndklæde 2-pak // 16. Karry baderumsmåtte // 17. Pure senses // 18. Meraki Shampoo // 19. Meraki ansigtssvamp // 20. Flip spejl

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Art crush situation