Ny væglampe på budget

Art crush situation

Nu har jeg jo primært kvinder hængende på væggene herhjemme. Specielle og betagende kvinder – i mine øjne om ikke andet 😉 Så jeg tænker at billede nr. 1 ville være et perfekt match til mine øvrige skønheder. Men jeg er også blevet noget så lun på såkaldte pop-art plakater – særligt Andy Warhol’s – Hearts er jeg simpelthen nødt til at eje! Det ville passe perfekt ud i mit køkken med mit ‘pippa’ vintage tapet! 😀

Untitled-11. Omtumlad // 2. Enjoy life // 3. Ugh! // 4. Daylight // 5. Andy Warhol – Hearts // 6. Floral bed

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny væglampe på budget