REPOST: Sådan planter du dine pilea babyer

TIP: Hængepotter på budget

DSC_0774 copyDSC_0785 copyDSC_0786 copyI går tippede jeg om billige og kæmpe Figenkaktusser, som jeg skyndte mig ind for at høste et par stykker af tidligere i dag. Villum har nemlig krævet et plantehjørne på sit værelse, som han selv kan få lov til at passe og pleje. Mor er stolt af sin søn! På min lille shopping spree rendte jeg ind i endnu et bemærkelsesværdigt plante-tilbud. Nemlig disse smukke hængepotter fra Sinnerup til 69 kr. Jeg købte to stk ved Skt. Clemens bro i Aarhus, men mon ikke de har dem i de øvrige butikker i landet? 🙂 De er dog ikke at finde på deres hjemmeside, så man er tvunget til at besøge butikkerne.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

3 kommentarer

 • Laura

  Hej! Hvor er det nogle fine billeder!
  Jeg har planer om at lave min egen hængeplante med lerpotte og hjemmelavet macrame til at hænge den i. MEN! Når den så skal vandes og der er hul i bunden af potten – tager man så bare potten ud af snoren for at den ikke drypper? (Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det er total obvious🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  IH, hvor ser det fint ud på dit badeværelse!
  Hvilken slags plante har du hængekrukkerne? Det ser perf ud! 🙂

  Tak for en god blog og inspiration, ideer og vejledning! Faktisk har jeg aldrig før ejet en plante, så det var uudforsket territorie. Lige indtil jeg stødte på din blog. Nu har jeg to kæmpekaktusser, diverse små sukkulenter og mit næste køb skal umiddelbart være en din fingerphilodendron – men tror faktisk disse bliver anskaffet forinden 🙂

  – Camilla Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fine. Hvilket mærke er de, så kan jeg sikkert finde dem på nettet et sted…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST: Sådan planter du dine pilea babyer