TIP: Patinerede potter på budget

Lounge table crush!

Untitled-1Uh la fucking la! Jeg kunne stirre mig blind på dette Matégot Lounge Table fra Gubi. Messingstellet har en fantastisk skulpturel facon, der forenes med en bordplade i smoked glass. One word: Wauw! Havde jeg ikke lige købt mig dette sofabord, havde jeg sat kløerne i Gubi’s lille artpiece. I forhold til pris, mener jeg egentligt ikke, at det er ‘dyrt’ taget brand og marked i betragtning. Det koster: 3995,- Desuden fås bordet også med en klar glasplade lige HER. TIP: Hvis man har en meget lille stue, er det klogt at vælge et glasbord, da gennemsigtigheden vil sikre en lettere indretning, hvor pladsen vil virke knap så klaustrofobisk.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Patinerede potter på budget