My recent shoppingbag

Fallossymbolet fra HAY?

Untitled-1Okay, alle ved, at jeg elsker planter – herunder naturligvis også kaktusser. Men i går da jeg var forbi HAY i Skt. Clemens stræde stod jeg noget så skeptisk og betragtede de nye kaktusskulpturer, da jeg pludselig fik associationer til en mandlig kropsdel. (Hvis man lige undlader den øverste lille knop, naturligvis). Det er dog ikke første gang, at jeg drager en lille parallel til en kropsdel, når det det kommer til HAY’s produkter. Måske husker i Uchiwa lounge stolen? Er jeg den eneste, der tænker røvstreg? 😀

Untitled-1

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My recent shoppingbag