Sofistikerede vasketøjsposer

My recent shoppingbag

Untitled-11. WATER BED PLAKAT // 2. HAY DLM TABLE XL – RACING GREEN // 3. COLORPOP HYLDER // 4. BETTINA RHEIMS PLAKAT

As it is tradition, har jeg naturligvis købt mig lidt nyt fotokunst til de i forvejen mønsterbombede vægge. Billede nr. 1 faldt jeg ved et tilfælde over i går aftes, da jeg random søgte på plakater med kvinder. Look at those amazing colors! Og så er jeg begejstret over prisen: 130 danske kroner. Dog har plakaten en lidt spøjs størrelse: 84×56 cm. Men jeg tænker, at eftersom det er så billigt, skader det ikke at investere i en ramme i specialmål.

I går var jeg et smut forbi HAY, hvor jeg bemærkede det nye DLM table i farven: Racing green. Der må jeg bare sige: SÅ FLOT! Synes også den farve gør sig ganske fornuftigt med karrygul og bordeaux, som er mine nuværende yndlingsfarver til hjemmet.

Colorpop hylderne fra Kwikshop har jeg ønsket mig i årevis, men somehow glemmer jeg altid at købe dem. Den tendens fik jeg endelig sat en stopper for i går. De er simpelthen så lækre. I øvrigt kan beslagene fås i flere forskellige farver. Og slutteligt den kære ‘Bettina Rheims’ plakat fra Fotografiska. My darling. Jeg har vidst allerede vidst hende frem på bloggen et par gange eller 5, men nu kom hun altså i kurven i går. Jeg er helt tosset med farverne og ‘the uglyness’.

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofistikerede vasketøjsposer