Ny kurv til badeværelset

TIP: Design din egen Nordic Sofa + Rabatkode

Indlægget er sponsoreret

Untitled-1Dit hjem afspejler din personlighed, det skal din sofa også gøre. Nordic Sofa tilbyder nemlig 25.000 forskellige designkombinationer, så vi nemt kan skabe vores egen individuelle sofa, der matcher vores stil og vores personlighed. Af erfaring sikrer egen indflydelse endnu større glæde ved at hverve sig et nyt møbel. Og bedst af alt finder leveringen sted indenfor 2-9 uger.

Personligt er jeg ret begejstret for at alle sofaer produceres indenfor Europa med stor respekt for miljøet. F.eks. stammer træet til de håndbyggede sofarammer fra forsvarligt skovbrug i Tyskland og Østrig, som er certificeret for deres bæredygtige produktion. Også farvningen af stoffet til sofaerne finder sted indenfor miljøvenlige forhold i Italien. Kort fortalt kan man med god samvittighed investere i en Nordic Sofa.

…….

Det kommer nok næppe som nogen overraskelse, at jeg er pjattet med retrosofaer, der forærer os et delikat flashback til 50′- og 60’ernes sofistikerede møbeldesigns. Jeg har udplukket min favorit model fra Nordic Sofa: Eirik, som jeg vil bruge til at guide jer pædagogisk igennem processen, der består af 4 simple trin.

Trin 1: Valg af sofadesign:

Her skal du vælge, hvilken model der passer ind i dine hjemmelige omgivelser, og som du kan spejle dig selv i.

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.52.41Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.52.32Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.52.08Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.51.58Skærmbillede 2016-08-02 kl. 07.52.20

Trin 2: Valg af størrelse på sofa

Når du har valgt den sofa, du ønsker at gøre personlig, skal du nu vælge, hvilken størrelse, der matcher dit hjem. Her kan du vælge i mellem en lænestol, 2-pers. og en 3-pers. sofa.

Untitled-1Trin 3: Valg af materiale og farve

Du kan vælge i mellem fire forskellige slags materialer til din sofa: København, Skagen, Ærø og Læder. Hver kategori tilbyder forskellige farver, som man snildt kan bruge lidt tid på at udforske for at finde det helt rigtige match. Personligt er jeg pjattet med farverne: Bordeaux – Skagen (Som vist nedenfor), Okker – Ærø, og Gran – København.

Untitled-1Trin 4: Læg i kurv

Her kan du enten afslutte dit køb eller designe endnu en sofa, hvis du er så privilegeret at have pladsen til det 🙂 Nedenfor har jeg samlet et par forskellige muligheder til jer, så i kan danne jer et fyldestgørende indtryk af Nordic Sofa.

Untitled-1Alle ovenstående lænestole er i materialet: Ærø – i farverne Aubergine, Mørkeblå og gul.

Untitled-2Alle ovenstående 2-personers sofaer er i materialet: København – i farverne: Antik pink, Kølig grøn, Lysegrå og Pistace. Er det ikke nogle vanvittigt lækre farver? 😀

Untitled-2Alle ovenstående 3-personers sofaer er i materialet: Skagen – i farverne: Orange, Lime og Blågrøn.

Untitled-2Alle ovenstående sofaer er i materialet: Læder – i farverne: Purpur, Aske og Tundra.

Sidst men ikke mindst tilbyder Nordic Sofa jer en besparelse på 500 kr. ved brug af rabatkoden: RUSTY500 – som er gældende til og med d. 5. september 2016. Du går direkte til designprocessen lige HER. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kurv til badeværelset