IKEA hack: DIY natbord

170 TV-møbler på budget!

Untitled-21. Dann skænk (3899,-) // 2. Cruz lyst træ (2349,-) // 3. Ashburn (3749,-) // 4. Aliva hvidolieret eg (3649,-) // 5. Seattle glas skænk (1799,-) // 6. Bergen TV-møbel (2799,-) // 7. Roomers (1499,-) // 8. Match lyst træ (1549,-) // 9. Madison (1399,-) // 10. Match TV-bord i eg (1149,-)

Dette er blot et beskedent udpluk, men jeg har fundet en fantastisk webshop, som præsenterer os for masser af lækre møbler, man ikke kan finde andre steder: Unoliving. Jeg vil anbefale jer at bladre lidt igennem Unoliving’s 170 forskellige TV-møbler, især hvis i er på udkig efter et billigt et. Jeg ved om nogen, hvor svært det er at finde det helt rigtige. Jeg er selv på rov! Håber det kan være behjælpeligt for nogle af jer 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

IKEA hack: DIY natbord