Arrival of the goddess

De 3 former for match – Ifølge mig!

pexels-photo-largeFoto: Pexels

Hvornår ved man, at man bare er skabt for hinanden og udgør et helt igennem perfekt match? Jeg tror, at der findes 3 former for match: Et fysisk match, et mentalt match og slutteligt et match, der ligevægtigt rummer begge dele – det perfekte match.

Det fysiske match, hvor ens kroppe smelter sammen i en magisk symbiose, man bliver uadskillelige i øjeblikket, bliver til én. Som metaforen om nøglen og nøglehullet. Den eksakte kombination af disse to elementer åbner døren til paradisets smukke univers. Hver eneste millimeter er skabt til at afstemme den andens mål.

Det mentale match, hvor en øjenkontakt borer sig igennem alle led, hvert et niveau i den anden. Man bliver gennemsigtig, nøgen og set. Magten over hinanden misbruges eller manipuleres ikke – men udløser i stedet trygge rammer, hvor ingen parter dømmes. Modpartens ord og sætninger slår gnister i én, man oplever at blive stimuleret og forstået i samtalen.

Det perfekte match, der ligevægtigt rummer begge dele. Fænomenet, hvor både det fysiske og mentale slår kolbøtter af stimulering, tilfredsstillelse og tilstedeværelse? Hvor mange af os har reelt oplevet dette? Det har jeg endnu til gode at erfare.

Jeg er fuldstændigt overbevist om, at hvis et match ikke opleves som beskrevet, så er der i virkeligheden slet ikke tale om et match, men om noget andet, som kan spores i en almindelig tiltrækning, lyst eller fascination. Det er selvfølgelig blot mit synspunkt – Men nu ligger jeg jo heller ikke inde med al verdens fakta 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

3 kommentarer

 • Deler helt dine beskrivelser – har mødt sidste del 2 gange. To gange er noget imploderet inden det helt blev til noget. Måske mødt det 3 gange faktisk. Tror jeg.., Lidt mere efter at læse de ord. Og kan jeg nu rent faktisk nå at finde ud af det, mens noget er. Nutid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Her gjorde du det meget kort lige klart for mig, hvorfor jeg er så meget i tvivl, om jeg skal se min date for tredje gang. Han er ikke det fysiske match, fortæller min krop mig, og han kunne på papiret være det mentale match. Det er han bare ikke, for jeg føler mig ikke set i samtalen. Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis han ikke er et fysisk match, og heller ikke ser dig i samtalen, så er han nok ikke i nærheden af at være et match for dig – om han så ligner Charlie Hunnam fra Sons of Anarchy! 😀 Jeg er rigtig glad for, at du kunne bruge indlægget:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arrival of the goddess