Nyheder fra IKEA

3 planter jeg skal eje!

The+Studio!+Plants+all+over!Processed with VSCOcam with hb1 presetFoto: Herzandblut

Jeg er på ingen måde færdig med at hverve planter til mit hjem. Rent faktisk har jeg lavet en lille liste over grønskollinger, som jeg bare MÅ eje! Det gode ved de planter, jeg luner på, er, at de allesammen fås i IKEA. Dog vil jeg anbefale lige at tjekke lagerstatus, inden man havner i et forgæves besøg – ligesom jeg gjorde for fjorten dage siden. Magen til antiklimaks..

Untitled-21 / 2

CALATHEA ORBIFOLIA – fås i IKEA.

Untitled-21 / 2

MUSA BANANA – Fås i IKEA.

Untitled-2Foto: @copenhagenwilderness

CHRYSALIDOCARPUS LUTESCENS – fås i IKEA.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra IKEA