OH MY (g)ART

Deco-affair: Stine Goya & Kähler

fiora_opsats_og_fad_pink_bred_1fiora_krukke_h250_pink_3fiora_krukke_h250_vase_h250_bred_3fiora_krukke_h500_midnight_blue_1_1Den inspirerende tøjdesigner Stine Goya, der om nogen formår at sammensmelte mønstre og farver, har allieret sig med Kähler – i en dampende hed kærlighedsaffære mellem to brancher. Samarbejdet har resulteret i en vanvittig smuk interiørserie: Fiora, som rammer butikkerne i oktober måned i år. Serien udkommer i to farver: Gul og lyserød / Hvid og midnatsblå. (Produkterne kan forudbestilles HER). På trods af nogle knastørre produktbilleder, siger jeg det bare, som det er: Jeg skal fucking eje den serie!! Især nedenstående 3 ting i gul og lyserød – Åhh, wauw! 😀

Untitled-2

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OH MY (g)ART