Make-overs #1: Et minimalistisk soveværelse

Den perfekte puff – Skriver Collection

Indeholder reklame

DSC_0259 copySelvom stuen så småt begynder at tage form, så mangler jeg stadig en del. F.eks. kan man ane i spejlet, at jeg mangler at sætte halvanden bane tapet op 😀 Det er også der min kommende TV-væg skal være. Meeeen, det tager nogen gange tid at finde de helt rigtige ting.

Jagten på den perfekte puff til stuen har f.eks. været længe undervejs. I mere end to måneder har jeg ledt og ledt. Tidligere i august købte jeg en smaragdgrøn puf i Smeltt i Aarhus, men da den blev parkeret i stuen, så den fuldstændig malplaceret ud, hvorfor jeg afleverede den igen. Heldigvis fik jeg kort tid efter øje på denne cognacfarvede lædersild fra brandet: Skriver Collection. Haps! Og nu ligger den lige her i min stue og ser fantastisk ud!

Skriver Collection producerer de smukkeste tekstiler til boligen i form af Puffs, tæpper, plaids, puder og madrasser. Jeg er ellevild med deres lædersortiment og lækre velourpuder. I kan finde alle deres varer lige HER.

DSC_0241 copyDSC_0249 copyDSC_0250 copyDSC_0260 copyDSC_0267 copyDSC_0263 copyEr den ikke bare vanvittig lækker? 😀 Jeg elsker den, og føler faktisk at den formår at drage noget maskulint ind i de ellers meget feminine rammer. Puffen fås i øvrigt også i andre varianter – I kan se dem lige HER. Prismæssigt ligger de mellem: 1295 og 1599 kr, hvilket er en del billigere, end mange konkurrerende udgaver. I mine øjne vinder Skriver Collection både på pris og kvalitet.

Mine næste køb fra Skriver Collection er uden tvivl et par af disse smukke City Velvet puder til soveværelset. Jeg tænker umiddelbart, at jeg skal have fingrene i en aflang rosa og en kvadratisk grøn. Den farvekombination er helt fantastisk. I kan se sortimentet af velourpuder lige HER.

Skærmbillede 2016-08-23 kl. 14.46.54I kan følge Skriver CollectionInstagram og Facebook – Så i kan følge med i nyheder og stylings.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-overs #1: Et minimalistisk soveværelse