Ellos udsalg - Shop, selvom du venter på løn!

Derfor er kaffen forsvundet fra DSB-togene!

DSC_0268 copyEt angstprovokerende mysterium i Kongeriget Danmark er hermed blevet løst. Her refererer jeg naturligvis til den sporløse forsvinden af kaffe i DSB-togene. Fra den ene dag til den anden blev vores muligheder for at arbejde effektivt i den hjernedøde lange (og tilsyneladende altid forsinkede) rejseperiode pludseligt bortført fra os morakkere. Som et trækplaster, der uden varsel blev flået af huden.

Efter at have iværksat en mindre efterforskning af den foruroligende bortførelse med undertegnet i rollen som lokomotivfører, er det endelig lykkedes mig at skitsere en kriminalprofilering af gerningsmanden – eller mere nøjagtigt: gerningsmændene. I 99% af alle forsvindingssager kan den skyldige findes i vores egen nærkreds – og dette tilfælde er ingen statistisk afviger.

VI er simpelthen årsagen til, at den magiske trylledrik ikke længere er tilgængelig i DSB-togene, med mindre man naturligvis er villig til at ofre sin livsopsparing, pension og tilgodehavende SP-formue for en billet på første klasse. VI har udviklet os til et møg forkælet præference-folkefærd, hvor valgmuligheder som: Macchiato, Espresso, Café au lait, Flat white, Cafe latte, Americano, Cortado, Ristretto og hvad pokker, der ellers findes af utallige måder at pimpe det, ingen af os kan undvære! De simple to muligheder som ‘mælk eller sukker’ er pludselig erstattet med et kilometer langt menukort, som næsten fortjener sin egen fremmedordbog.

Grundet den voksende kaffeindustri, medbringer vi åbenbart hver vores præferencer på vores rejse, så kaffesalget i togene måtte se sig udkonkurreret, hvilket endte med at kvæle en, i mine øjne, hellig menneskeret. Så fuck os og vores kvalmende præferencer. Let’s go back to basics – dammit!!

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

3 kommentarer

  • Lise

    Jeg sad i toget i fredags og skulle lige nå det sidste arbejde på vej på weekend på Fyn. Jeg fik mega krise omkring kl13 og spurgte billetkontrolløren om der var en kaffeautomat i mellemgangen (det var nemmere at spørge ham end at rejse mig åbenbart!) og det sagde han at det var der ikke. Man kunne slet ikke købe noget i togene mere og det havde man ikke kunne længe! I flere år sagde de. Nøj hvor havde jeg brug for kaffe og jeg havde heller ikke noget vand med. Ingenting. Var så tørstig da jeg endelig kom frem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ARE. YOU. FUCKING. KIDDING. ME.
    Jeg vidste ikke, at kaffen var forsvundet i togene, men med den nyfundne viden kan jeg konstatere, at jeg nok aldrig rejser med DSB igen. Til gengæld skriver jeg sgu nok en artikel om det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos udsalg - Shop, selvom du venter på løn!