Søstrene Grenes interiørkollektion AW 2016!!

I want this woman!

showimg_ala01_1200_1200Magen til art-crush skal jeg tilsyneladende lede længe efter! Siden juni måned har jeg forgæves forsøgt at få fingrende i ‘Girl with a fish’ plakaten. Men den er ganske forståeligt revet væk fra alle tilgængelige kunstportaler. Hvis det var muligt havde jeg haft hende hængende i uhørte store mål i mit soveværelse! Finder jeg et fotografi i en acceptabel opløsning, er jeg simpelthen nødt til at få hende trykt på glas! Billedet er desværre kun tilbage in stock i målene: 36×32 cm lige HER. Spørgsmålet er så, om man er villig til at nøjes med så lille et tryk?

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

1 kommentar

  • Maya

    Så fin plakat 🙂 Kender du Liese Chavez? Du kan finde hendes plakater på Etsy. Hende er jeg så fjollet med.

    Jeg er også pjattet med Sofia Bonati (er på society6). Jeg har den plakat der hedder Sasha og er så glad for den!

    Den næste jeg skal have fingrene i bliver en fra Christian Schloe (også på Society6). Kan bare ikke beslutte mig for hvilken det skal være. Der er så mange at vælge imellem :

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grenes interiørkollektion AW 2016!!