TIP: Lightbox på budget

Min nye Lightbox på badeværelset

DSC_0408 copyDSC_0413 copyDSC_0417 copyDSC_0420 copyDSC_0418 copySå fik jeg installeret min nye Lightbox på badeværelset. YES! Med hensyn til teksten, så ved jeg godt, at jeg er åndssvag – Men jeg kunne ikke dy mig 😀 I øvrigt er jeg ret begejstret over, at jeg allerede modtog lampen dagen efter, at jeg bestilte den. Man burde næsten have en mere ved siden af sengen også, hvor der stod: “I don’t give a fuck” 😀 Nå, men den koster 199 kr. og fås lige HER. Forresten så er Monstera-plakaten herfra. 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

4 kommentarer

 • Det ser så fint ud, øv at jeg ikke nåede at få fat på den inden den blev udsolgt :-(. Håber snart, at den er tilbage igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed måde, at få noget blikfang ind på – og væk fra selve toilettet 😀
  Er også vild med plakaten, den passer også rigtig godt ind i dit badeværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det er jo genialt det der! Sådan en skal jeg da også have!

  -Nikoline

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt overbevist om, at du bliver vildt glad for den! 😀 Jeg er nok nødt til at eje en mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Lightbox på budget