Ny Star Wars lampe til børneværelset

Future Planner + 15% rabatkode til jer

Indeholder reklame

DSC_0477 copyDSC_0480 copyDSC_0470 copyDSC_0466 copy

Så skete det! Jeg har formået at anskaffe mig én praktisk ting til mit kontor – nemlig en genial arbejdsplan fra Future Planner. Jeg er ret begejstret for det simple og stilrene design, der skaber overskuelighed og orden. Specielt for en glemsom type med tendenser til overspringshandlinger og kaos.

Når man bestiller en kalender/plan fra Future Planner, modtager man den indrammet sammen med tuscher, der anvendes til at skrive ovenpå glasset – præcis som med en tavle. Når måneden er omme hvisker man blot tuschen ud med en klud, og en ny måned kan begynde. Smart! Udover denne arbejdsplan kan man også høste en kalender, huskeliste, madplan, træningsplan og familieskema. Jeg burde investere i en madplan, for jeg køber ind som en teenager med sin første kassekredit..

Som en lille bonus får i 15% rabat på alle produkter med koden: mossroom15hos Future Planner lige nu 😀 !!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Star Wars lampe til børneværelset