Future Planner + 15% rabatkode til jer

Mænd, i spænder ben for jer selv!

giphy

Lige for tiden høster jeg stor underholdning af diverse ‘datingsites’ for at blive klogere på, hvordan mænd henvender sig til kvinder – og ikke mindst hvordan de misser deres måske eneste chance for kontakt til det eftertragtede hunkøn. Der er særligt 3 ting, som jeg har opdaget ikke virker for mig i hvert fald, når de opsøger mig.

  1. Romanen: Når en mand skriver en længere roman om sig selv – herunder interesser, drømme og erhvervserfaring. Alt sammen uden at stille kvinden et eneste spørgsmål. Man orker ikke de lange henvendelser – samtidig kvæler det også mystikken, som ellers er med til at etablere nysgerrighed.
  2. Mangel på styring: Når en mand åbner en samtale på følgende måde: “Hej, du ser sød ud, har du lyst til at skrive?” Jeg bliver næsten irritabel, når jeg får sådan en henvendelsespecielt fordi der desværre eksisterer et overvæld af mænd, der vælger at spilde deres dyrebare chance, blandt andre sultne og målrettede mænd, på at give kvinden en mulighed for at sige nej allerede fra start. Det er et strategisk selvmord. Henvend jer i stedet til kvinden med lidt oppustet brystkasse og åben selvsikkert op for en samtale ved at spørge ind til hende.
  3. Bip-tricket: I har sikkert allesammen prøvet at blive ‘bippet’ via et lynopkald, hvor man ikke kan nå at tage telefonen, men hvor det alligevel notificeres, at vedkommende har ringet? Her er man så nødt til at gennemføre et opkald retur for at finde ud af, hvad henvendelsen drejede sig om. Jeg sammenligner det lidt med mænd, der tager kontakt til en kvinde ved at skrive: “Hej” og faktisk ikke et eneste ord mere end det. Det er en måde at gøre sig bemærket på, hvor man slipper for at tage initiativ til en opfindsom åbning. Grow some balls!
   

1 kommentar

  • Silvia

    Iih hvor ville jeg ØNSKE at mænderne derude lige læste det der! Det ville være meget sjovere at være single med de retningslinier:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Future Planner + 15% rabatkode til jer