Mit hjem

Eniito: En unik markedsplads med nordisk design

Indlægget er sponsoreret

Untitled-1Se mine favoritter lige HER

Hands down, jeg er netop blevet bekendt med et genialt koncept: ENIITO, som mere præcist er en innovativ platform/markedsplads, der huser udvalgte nordiske upcommers – med henblik på at skabe succes med deres designs i udlandet. Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at jeg rummer et brændende hjerte for kreative iværksættere. Men jeg er også udmærket bekendt med den tidsrøvende byrde PR, salg og marketing udgør, hvilket reducerer deres egentlige talent og passion – nemlig at skabe og designe. Og det er her ENIITO kommer ind i billedet.

Nu tænker i måske: “Men hvad har det med os at gøre?” Det skal jeg fortælle jer. Man kan nemlig shoppe de lækreste ting derinde! ENIITO ruger på produktkategorier som; Interiør, møbler, mode, accessories, smykker, kunst og børn. Det, der særligt vinder min opmærksomhed hos ENIITO er nordisk design, jeg ikke umiddelbart bliver mødt med andre steder. Og lige netop den egenskab hylder jeg hos en webshop. Den tilbyder os designs, der skiller sig ud – Og er det ikke lige præcist det, vi ofte længdes efter, når vi jagter ting, alle andre ikke har? Jeg kan varmt anbefale jer at tage på en lille ekskursion i ENIITO‘s inspirerende univers. I kan se hele sortimentet lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjem