Future Planner + 15% rabatkode til jer

Mit hjem

image5(1)image9image2(8)image1(13)image7image3(4)image1(12)image4(2)image13image6image10image11image12image8

Jeg må indrømme, at der er sket utroligt meget i mit hjem, efter jeg blev single sidste år. Det har givet mig fuldstændigt frie tøjler i forhold til farver, tapet og møbler – og jeg elsker det! Der sker noget med ens kreativitet, når man ikke er begrænset i sine muligheder. Det er jo de færreste mænd, der vil gå med til en hel lyserød stue og blomstertapeter overalt. Så min glæde for mit hjem vil bestå, så længe her ikke bor nogen mand 😀

1 kommentar

  • Anne

    hvor er din fine vægreol fra? mangler sådan en reol på skinner, så man selv kan bestemme hvor højt op til loftet den skal gå, og hvor hylderne skal hænge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Future Planner + 15% rabatkode til jer