Eniito: En unik markedsplads med nordisk design

New in: Atelier Aarhus kalender 2017

Indeholder reklame

P8290080P8290164P8290176P8290229P8290136

To af mine dygtige bloggerkollegaer står bag Atelier Aarhus, som netop har lanceret den fineste kalenderbog for 2017. Den er simpelthen så gennemført lækker fra front til bag. Særligt er jeg begejstret for måden ugedagene er opdelt på med aftaler til venstre og to-do liste til højre, hvilket gør dagene mere overskuelige at gå til. Bagerst i bogen er der integreret en lille lomme, hvor man kan gemme diverse huskesedler. Nogle af siderne i kalenderbogen er lavet til dette formål, så man kan rykke siderne ud og opbevare i lommen. Og bedst af alt, så udgør den en smuk coffee table book 😀 Kalenderbogen koster 275 kr og kan fås lige HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder reklame

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eniito: En unik markedsplads med nordisk design