New in: EO ispind spejl

Smuk toilettaske fra House Doctor

house_doctor_toilettaske_nomadic_brun_mn0500_imagehouse_doctor_toilettaske_nomadic_brun

Har i mon set de nye toilettasker fra House Doctor? Jeg er ellevild! Imens jeg sidder og overvejer, om jeg mon har plads på badeværelset, er jeg ved at klikke den hjem. Jeg tænker, at hvis jeg er løbet tør for vægplads derude, smækker jeg den op ved siden af min seng til ting og sager 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

2 kommentarer

 • Natasja

  Julie, kunne du ikke overveje at lave en indretnings-brevkasse. Nu har du jo iværksat kokkens.. Det ville være SÅ fedt, så kunne man sende et billede af noget man er lidt lost omkring (indretning af en rumdeler i mit tilfælde) og du kunne komme med dit besyv! Ej hvor var det en god idé, hva!? 😜 Det ved jeg godt du nok ikke helt synes, da det måske bliver lige en stor nok rådgivningsvirksomhed at drive, men tænkte det var værd at høre. 😊 Og tak for dit skriveri! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FED IDÉ! 😀 Det er dog også en meget omfattende kategori at drive – men det er bestemt noget, jeg vil overveje!
   Måske også noget der kunne være interessant for flere. Lad mig tænke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: EO ispind spejl