3 plakater jeg skal eje i oktober

Noorverk: Nordic handmade design + 15% rabatkode

Untitled-1-11 copy

  1. Chubby vaser // 2. Plant hanger // 3. Backpacks // 4. Stackable storage boxes // 5. Keramik huse // 6. Portfolio cover

Jeg er netop blevet bekendt med en ret fantastisk platform: NOORVERK, der huser særligt udvalgte og talentfulde nordiske designere, som skaber de fineste ting med hænderne. I mine øjne fremkalder håndlavede produkter en særlig æstetik, hvor forbindelsen mellem kreatør og forbruger bliver personliggjort – en kontakt der figurerer modpol til iskolde masseproduktioner og fabriksarbejde.

Hos NOORVERK finder man alt fra keramik, punge, tasker, interiør, smykker, kunst, lamper og det fineste børnetøj syet af det moderne liberty stof. Det er slet ikke til at stå for. Det gennemgående for alle produkter er, at de enten laves i et begrænset antal eller som unika, hvilket appellerer til min præference for personlig indretning og påklædning. Ovenfor ser i en lille samling af mine favoritter. Men jeg er også ret pjattet med disse smukke coat racks.

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 11.51.31Skærmbillede 2016-09-29 kl. 11.51.55Skærmbillede 2016-09-29 kl. 11.52.25Den store måler 75 cm // Den mellemstore måler 45 cm // Den korte måler 30 cm

NOORVERK har været så rare at forære jer allesammen 15% rabat med koden: MOSSROOM-15 → I kan se hele sortimentet lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 plakater jeg skal eje i oktober