Tip: Kæmpe Pileaer i Aarhus

Ny høst fra Au Maison

Indeholder reklame

DSC_0612 copyDSC_0613 copyDSC_0655 copyDSC_0659 copy

Jeg ved ikke, hvor opdateret i er på Au Maison’s nyheder? I så fald kan jeg i hvert fald sige, at jeg er begejstret. Jeg har længe været på udkig efter to mindre borde, som kunne stå ved siden af sofaen – og et ved siden af lænestolen i stuen. Og nu har jeg endelig fundet de helt rigtige. Det sorte bord som ses ovenfor er et a to, som koster 1598,- for begge. De fås lige HER. Det store af dem, står i øjeblikket i stuen, det viser jeg jer, så snart jeg har fundet den helt rigtige plads til det.

Derudover er min seng blevet fint pyntet af Au Maison puder i forskellige mønstre og farver. Jeg har fundet ud af, hvor awesome det er, at bo i et psykedelisk-inspireret farvekaos, fordi alle farver bare passer ind 😀 Så jeg behøver aldrig at bekymre mig om visse nuancer er et match eller ej. To andre favoritter fra samme mærke i soveværelset er mine to meget højt elskede gulvtæpper. Jeg er fortsat vild med dette tæppe, som også indeholder en del farver. Og så det populære Berber tæppe, som både forhandles i Decorate Shop, 1000 Ting (Aarhus) og HER.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Kæmpe Pileaer i Aarhus